Smeedijzeren zitbanken.

Smeedijzeren banken kennen we allemaal wel, al was het maar deze van het park waar je misschien af en toe eens naartoe gaat. Smeedijzeren zitbanken kunnen meer zijn dan enkel een praktisch product, ze kunnen ook dienen als decoratief element in de tuin.

Stijlen van Smeedijzeren Banken

.
Vintage betekend voor iedereen wel iets anders. Als het aankomt op smeedijzeren banken en de verschillende stijlen hiervan zijn er veel variaties, maar veel van deze worden beschouwd als antiek omdat ze vele jaren hebben overleefd en worden doorgegeven van generatie op generatie. Heb je er eentje staan? Prijs je maar gelukkig. Zo niet, dan zou je er gewoon een kunnen kopen voor uzelf en dan doorgeven aan de volgende generatie nadat u er de komende jaren van heeft genoten.

Hedendaagse moderne banken

Moderne, hedendaagse banken verschillen van andere soorten banken omdat ze grillig en vaak moderne stijlen hebben. Een voorbeeld van een hedendaagse bank is de vlinderbank.

Smeedijzeren vlinderbank

Smeedijzeren vlinderbank

Dit is een smeedijzeren bank die is ingericht om er uit te zien als een vlinder, met vleugels aan de achterkant zodat het lijkt alsof hij op elk moment zal wegvliegen. Een andere vorm van de hedendaagse moderne bank wordt een konijnenbank genoemd. Deze bank ziet eruit als een klein konijn en als je je fantasie gebruikt zult u hem van uw pad naar beneden zien springen.

Prieelbanken

Dit type van smeedijzeren bank wordt opgenomen in een soort prieel. Priƫlen zijn ontworpen om platen zoals rozen of bougainvilles eroverheen te laten groeien en zijn zeer decoratief in de tuin. Vaak duurt het enkele seizoenen voordat een bank zoals deze al zijn potentiƫle schoonheid heeft, maar zodra de planten erin zijn gegroeid zal er niet veel meer zijn voor om zijn perfectie en elegantie in de tuin de voltooien.

Schommelbanken op de veranda of terras

Een ander type van smeedijzeren banken is de schommelbank. Dit type bank wordt met kettingen opgehangen aan het patioframe of aan het plafond. Zachtjes heen en weer schommelen is zeer ontspannend en veel mensen vinden dat dit type smeedijzeren banken voor in de tuin de perfecte aanvulling is op hun buitenkamer. Zowel jong als oud genieten van dit soort smeedijzeren bank en misschien zie je zelfs het familie huisdier genieten van de smeedijzeren schommelbank. Je ziet het vaak terug in Amerikaanse films, en het zal je wel snel duidelijk worden waar je deze schommels dan ook regelmatig kan terugvinden.

Smeedijzeren Schommelstoelen

Dit is een unieke soort van de smeedijzeren banken en het is ook moeilijk om er een te vinden, maar als u er een vindt dan kunt u zichzelf gelukkig prijzen. Een smeedijzeren schommelstoel is vergelijkbaar met een traditionele smeedijzeren bank, maar in plaats van een vaste voet waar hij op staat, is de onderkant gebogen. Dit zorgt voor een zachte schommelbeweging als u er op gaat zitten. Veel mensen genieten van deze smeedijzeren schommelstoelen en ze zijn een enorme aanvulling voor elke achtertuin of veranda.

Gekromde Banken

Dit is een ander type van gesmede banken die zijn ontworpen voor in de tuin of buiten. Het is ontworpen in een gebogen vorm zodat deze gemakkelijk past rondom een boomstam. Het lijkt alsof ze zijn ontworpen om langs de lange-zijde van de boom mee te groeien en zo lijkt op een natuurlijk element van de boom.
Smeedijzeren banken zijn te vinden in online winkels, in vele verschillende designs en vormen. Van traditioneel tot eigenzinnig, u zult vast en zeker een bank vinden die in uw smaak en design stijl passen.

28
Feb 2014
POSTED BY
POSTED IN producten
DISCUSSION 0 Comments

Comments are closed.